26 Mayıs 2012 Cumartesi

KEÇİ BOYNUZLU KEK TARİFİ (TOZ ŞEKLİNDE)

               KEÇİ BOYNUZLU KEK TARİFİ(TOZU)
2 YUMURTA
1BARDAK ŞEKER
1BARDAK SIVI YAG
1BARDAK SÜT
1,5 KABARTMA TOZU    (1 BARDAK KEÇİ BOYNUZU TOZU)
2BARDAK UN (KIVAMINA GÖRE) FAZLADA KOYABİLİRSİNİZ
GÖZ KARARI CEVİZ İSTER İÇİNE İSTER ÜSTÜNE DÖKEBİLİRSİNİZ...
     YAPILIŞI:
YUMURTA VE ŞEKERİ ÇIRPIYORUZ,DAHA SONRA DİYER MAZEMELERİ KARIŞTIRIP YAGLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜYORUZ
180 DERECEDE PİŞİRİP SERVİS EDİYORUZ:))
 NOT:BENCE DENEYİN DERİM ÇOK LEZZETLİ BİR KEK HER ZAMAN YAPTIGIMIZIN DIŞINDA FARKLI VE PRATİK .HER KEZE AFİYET OLSUN :)))

Hiç yorum yok: